Dag 3 i Guadeloupe

Barbados beach tess montgomery  2

Barbados beach tess montgomery 4

Barbados beach tess montgomery 1Barbados beach tess montgomery 3

Hej Kompisar!

Jag vet att jag inte riktigt ligger i fas med er hemma i Sverige och uppdaterar lite hipp som happ, men jag blir helt enkelt för ivrig när jag skriver mina blogginlägg och publicerar dem direkt istället för att schemalägga som jag kanske bör göra.

Här i Guadeloupe bor vi på ett väldigt vackert gammalt hotell i Saint Francois som heter La Cocoteraie. Vi hade turen att bli uppgraderade till deras Honeymoon suite när de hörde att vi var här för vår årsdag. Så vi har ett rum som är lika stor som en vanlig lägenhet i London med två badrum, vardagsrum och en enorm terass mot stranden. Så lyxigt! Tyvärr funkar internet lite upp och ner, men när det väl funkar är det toppen snabbt (nu sitter jag på ett internetcafé igen).

Vi är på väg att hoppa in i bilen och bege oss till norra delen av den andra ön Basse Terre där vi ska paddla kajak i bland mangrove träden. Så himla spännande. Jag vet att vi sa att vi skulle ta det lugnt här på Guadeloupe, men vi blir för rastlösa, så det blir en del äventyr ändå.

Hoppas ni har en härlig kväll hemma i Sverige! Spännande att det är nyår snart!

Min bikini över kommer från New Look och bilderna är från stranden som hör till vårt hotell, Bouganvillea i Barbados.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *