Juldagsmiddag på Little Arches Hotel Barbados

Little arches tess montgomery barbados 1Little arches tess montgomery barbados 3Little arches tess montgomery barbados 4Little Arches tess montgomery barbados 6Little Arches tess montgomery barbados 7

Little arches tess montgomery barbados 2

På juldagen bokade vi in oss på julmiddag på Boutique hotellet Little Arches i Barbados.

Det stod mellan Bouganviella, Sugar Bay och Little Arches när jag bokade hotell åt oss och Little Arches hade blivit fullt när vi bestämde oss. Det är ett väldigt litet hotell jämfört med de två andra och har charmen av att bara ha några få rum. Poolområdet är mysigt och personligt, så om man letar efter ett hotell med mycket personlighet och kanske inte bryr sig så mycket om att det ska finnas stora ytor så är Little Arches helt perfekt.

Middagen var en set menu och det var hutlöst dyrt. När vi kom dit och insåg att priset inte ens var med alkohol inkluderat så vände vi nästan i dörren. MEN som tur var gjorde vi inte det, för maten var den bästa vi åt på Barbados, smakerna bara satt så klockrent. Vi åt langoustines, lamm, fisk och creme brulée och trots att det kostade så var det ändå värt det. Det var jul trots allt, så förhoppningsvis är deras vanliga meny inte riktigt lika dyr.

En klurig sak med att öhoppa i Karibien är att alla öar har olika valuta. I Barbados är det barbadian dollars (2 Barbadian dollars = 1 US dollar). Här i Guadeloupe är det Euros som gäller och på Dominika har vi ingen aning! Så man måste vara beredd på att växla pengar på varje ö.

Houzz har förresten utsätt vinnaren i tävlingen om Holmegaard lyktan och det blev min trogna läsare Bsumari <3 ! Grattis!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej!

    Det var jag som vann Holmegaard lyktan och vill tacka så mycket! 🙂 är superglad att jag vann! Läser till sjuksköterska och just nu är det väldigt mycket i skolan. Jag fick lite extra pepp! Denna fina lykta kommer lysa upp och passar utmärkt hemma hos mig! 🙂 Hoppas ni har en underbar resa! Ser fantastiskt ut!
    /Bella

  2. Så fin klänning! Själv hade jag en svart kjol med en lite halvglittrande topp. Lite mer nordisk outfit 😉 Ha en fortsatt trevlig resa! Kram