Vädret i Karibien

Sugar bay tess montgomery barbados

Sugar Bay Tess Montgomery 2Sugar bay tess montgomery 4

Vädret här i Karibien är perfekt just nu, ungefär 27-30 grader på dagen och 25 på kvällen. Som ni kanske ser på bilderna så är det inte molnfritt, det är konstant moln på himlen.

Men eftersom det helt tiden blåser en liten bris, så rör sig molnen väldigt fort så det blir väldigt mycket sol ändå. Dock kommer det små skurar lite då och då och det är riktiga skyfall som är som att få en hink vatten över huvudet. De håller sällan i sig mer än några minuter och det är anledningen till att öarna här är så lummiga.

Personligen så tycker jag att vädret är helt perfekt. Det blir aldrig för varmt eller kallt, fuktigheten är behaglig och vattnet är tempererat helt perfekt.

Vi blir ganska rastlösa när vi reser och försöker att göra så mycket som vi bara kan på så kort tid som möjligt. Men nu de närmaste dagarna har vi bestämt att vi ska sakta ner lite och ta det lite lugnt. Vi har 7 nätter i Guadeloupe, så det är gott om tid att både utforska och chilla lite. (Internet här är verkligen toppen, så jag ska passa på att blogga lite extra nu!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Men herre vilka bilder!!! Kan du berätta mer om kamera och efterbehandlingen? Garth har blivit en grym fotograf också 😉

    Jag håller helt med angående klimatet, tycker det är bäst när solen inte bara gassar på. Vi skall till Filippinerna i Februari, för det mesta när vi reser i Asien i februari-mars brukar det vara lite grå himmel eller moln, men solen tar hur bra som helst ändå så det är spf 50 på för mig ^^

    Njuuuut!