Första Surfen

Surfing Barbados Tess Montgomery 1Surfing Barbados Tess Montgomery 2Surfing Barbados Tess Montgomery 3Surfing Barbados Tess Montgomery 7 Surfing Barbados Tess Montgomery 8

Surfing Barbados Tess Montgomery 5

Surfing Barbados Tess Montgomery 6

Surfa på julafton? Varför inte!

Så mitt mål den här resan har varit att testa att surfa och kunna stå på en våg i alla fall en gång, döm om min förvåning när jag lyckades stå på min allra första våg! (ni kan se filmen på Insta @TessMontgomery)

Vi hade väldig tur med vädret och vågorna var helt perfekta, så jag stod på 90% av de som vår lärare valde ut åt mig. Jag är såå nöjd och ser fram emot att surfa mer på resten av öarna. Det var så himla roligt! Jag är så glad att jag har lite armstyrka från crossfiten, det gjorde att vi kunde köra nonstop i en timma utan att behöva pausa för att vila armarna. Guld värt!

Sen hjälpte det förstås att vi hade grymt bra lärare. På Pebbles Beach här i Barbados hittar ni Ajani’s Irie surf school och Ajani själv är nog en av de mest pedagogiska lärarna jag har haft. Han tränade oss först på brädorna på stranden och sedan var han väldigt lugn och metodisk i vattnet och allting gick verkligen toppen. Så om ni kommer till Barbados och är sugna på att lära er surfa så kan jag verkligen rekommendera ett besök på Pebbles Beach och Ajani’s Irie surf school.

Min bikini kommer från Missguided (jag surfade med en rashvest ovanpå, som ni kan se på filmen på Instagram)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vad härligt det ser ut 🙂