Världens Enklaste Party Godis – Chocopops

cakepops chocopops party pops tess montgomery 1cakepops chocopops tess montgomery

Jag gjorde ett helt gäng av dessa chocopops som ser lite ut som cakepops till Flattered eventet och nu är de Garths favoritgodis.

De är världens lättaste att göra och ser så mycket mer imponerande ut än vad de är. Sedan smakar de toppen såklart!

Det du behöver – Sugrör i fina färger eller med mönster (jag använde de som blev över från vårt bröllop), en ask Lindt choklad (eller liknande runda bollar) och strössel till dekoration.

Ta helt enkelt en lindtboll och för försiktigt in sugröret halvvägs, doppa därefter bollen i en kastrull varmt vatten snabbt, så att chokladen längst ut smälter en smula. Efter det är det bara att rulla bollen i ett fint strössel och ställa in i kylen.

Voila, en riktig barnfavorit som går på nolltid att göra. Jag ska se till att sno ihop några till innan Söndag då vi har mini-jul här med Garths familj. Vår systerdotter är nästan 3 och jag tror att hon kommer att gilla dem.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh! Det här tipset snor jag rakt av till min 30-årsfest… så mycket annat att stå i redan så tar alla genvägar jag kan få 🙂