Friyay!

Tess Montgomery london

Hello Friday!

Springer inte tiden helt sjukt fort nu så här före jul? Helt galet att det är Fredag igen. I kväll blir det kul, för jag håller på att preppa för ett roligt event som vi ska ha här hemma hos oss i samarbete med ett svenskt märke. Jag berättar lite mer senare när vi har kommit i ordning lite mer.

Och sedan i morgon är det min födelsedag och Garth har planerat hela dagen, så det ska bli superkul.

I går hade Garths sin julfest och jag bakade lussebullar äntligen! Tack för alla tips på recept, det blev Leias lussebullar som är mer som lusse-kanelbullar. Garth kom hem vid 2 och sa att det var det godaste han hade ätit (en smula tipsy, så jag vet inte riktigt om jag tror på det). Jag tror att jag använde lite för lite mjöl, för bullarna spred ut sig en del i ugnen och jag måste definitivt öva på min knytteknik till nästa gång, men de blev riktigt goda. Jag tar en bild på dem lite senare, så får ni se.

Min blå mössa kommer från River Island och jag köpte den för £4 på Asos rea i somras, det gäller att veta vad man gillar och slå till utanför säsong och då kan man hitta riktiga reakap. Så det är ett litet tips!

Nu ska jag springa till floristen och plocka upp lite färska snittblommor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *