Vintersol

Tess Montgomery outfit london 2

Tess Montgomery outfit london 1 copyTess Montgomery outfit london 3

tess montgomery outfit london 6

tess montgomery outfit london 5tess montgomery outfit london 7

I dag har lillfisen fått följa med mig till frisören, där hon låg och sov i mitt knä till hårtorken åkte fram.

Dammsugare och hårtorkar är det roligaste som fanns, så efter ett tag stod 5 frisörer och lekte med Olive och en hårtork. Hon hoppar och försöker bita den varma luften. Värre är det med dammsugaren, för hon hänger i munstycket när jag försöker dammsuga. Trots att den har ”bitit” henne några gånger så ger hon sig inte, så hon får vara i ett annat rum när jag dammsuger.

Efter gick vi ner till floden och tog ett par bilder. Det är så fint på vintern när solen är framme, man märker hur välbehövligt det är och hur mycket alla njuter av att få ett par strålar. Byggnaden bakom mig är The Shard, jag rekommenderar att gå dit och äta på Aqua som ligger näst längst upp om ni är här och har någonting att fira, en väldigt fin utsikt och god mat.

Rosa topp – Gina Tricot (liknande här – adlink), kjol – Lindex (här), klackar – Schuh

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Döööör va snyggt! Vilken outfit, vilken bakgrund och vilken kropp!! Inte avundsjuk alls 🙂

  1. Hej Sofi!
   Men gud vad gullig du är. Vad glad jag blev nu!
   kram
   Tess