Dear SantaJag har varit hur snäll som helst i år, så jag önskar mig någonting från min önskelista ovan. Men jag skulle även bli glad för en prenumeration på blommor eller en dag på ett mysigt spa.

Vad önskar ni er i julklapp?

Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hur fungerar det med dessa inlägg? 🙂 får de betalat eller är det bara tips till oss och inget samarbete? 🙂 kram

  1. Hej Johanna!

   Tack för att du påpekade, jag märker alltid ut mina adlinks, men det gick lite fort i morse. Nu finns märkningen där som den ska.

   Detta är rena tips (eller i detta fall min önskelista) från mig, men om ni köper någonting från länkarna så får jag någon krona (ibland ören) för det. Länkarna funkar så att de går via en sida som registrerar att vi skickar trafiken just till den butiken. Så det går att göra en adlink för nästan alla produkter genom olika sidor. Det är inte så komplicerat som det låter.

   Jag använder mig av Apprl eftersom de har en stor databas med nästan alla mina favoritbutiker och för att man kan göra den här typen av collage hos dem. Det gör det hela väldigt smidigt. Du kan även hitta mina favoriter längst ner i butiken underst på bloggen. Vi blir hela tiden uppdaterade när nya kollektioner kommer in, så jag försöker alltid att ha det senaste som jag tycker är fint där.
   Jag hoppas att det förklarar mer hur just adlinks funkar.
   kram
   Tess

 2. Tack för svaret! Väldigt spännande! Har alltid undrat hur det fungerar. Trodde att man alltid hade ett samarbete med exempelvis Nelly.com och att allt i kollaget var från dem då. Men väldigt smart att man kan få tillgång till det mesta och verkligen välja ut det man gillar. Väldigt snygga saker 🙂 tack för inspon!