Dagens Jobb – The Daily Mail Fashion

The Daily Mail Tess Montgomery 6

The Daily Mail Tess Montgomery 2

The Daily Mail Tess Montgomery 5

The Daily Mail Tess Montgomery 3

The Daily mail behind the scenes tess montgomery

Jag jobbar ofta för The Daily Mail Fashion och den här gången plåtade vi på The Worx som är en hundvänlig studio. Helt perfekt, för då kunde jag ta med Olive och vår fotograf ta med sin Buddy.

De lekte som tusan medan vi plåtade av kanske 10 olika looker till lite olika nummer. Jag fick två make up looker som ni kan se på bilderna över. Den sista bilden är lite suddig eftersom jag tog den av skärmen. Tycker att den var lite typisk behind-the-scenes.

Daily Mail är ett sånt där team som jag älskar att jobba med. Alla är supergulliga, tycker om varandra, kläderna är fina, make upen är bra och det blir en kul dag helt enkelt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Var det inte typ en vecka sen lill-korven opererades? Vi fick stränga restriktioner om att bara gå koppelpromenader i två veckor efter operation.

  1. Hej Johanna!

   Vi har samma sak, hon får inte bli blöt eller leka i parken förrän på fredag. Men det var hyfsad lugn lek med många pauser mellan. Hon läker väldigt fint, så vi vill inte att det ska gå fel nu.
   kram
   Tess

 2. Hej Tess!
  Jag har läst din blogg länge och tycker att den är toppen. Bor också i England sedan 9 år tillbaka.

  Jag undrar vad du tycker om att göra jobb för tidningar som Daily Mail? Just DM har ju ofta väldigt sexistiska artiklar, speciellt i sin ‘Sidebar of Shame’. Generellt sett, och speciellt med sin senaste värvning av Katie Hopkins, så har de ju väldigt taskig kvinnosyn.

  Jag jobbar själv inom en relativt sexistisk bransch (finans) och förstår verkligen svårheterna, men undrar om du har några funderingar om vilka jobb du tar?

  Emily

  1. Hej Emily!

   Det är alltid lite klurigt men just med Daily Mail så får jag gå på den delen och det teamet jag jobbar med. Om Katie Hopkins skulle komma in och börja domdera runt kläderna så skulle det kännas sådär eftersom jag inte gillar henne. Men i övrigt är mode delen sin egen lilla avdelning.
   Som modell är man väldigt mycket en produkt och har egentligen ingen större rätt till en åsikt. Tvärtemot en bloggare (tur att jag får vara båda). Vi får betalt för att vara mänskliga provdockor och inte så mycket mer. Så vi tar det på samma sätt.
   Givetvis finns det saker vi alla vägrar att göra och företag jag absolut aldrig skulle jobba med, men om jag börjar syna alla mina jobb med mina ”bloggögon” så skulle jag nog inte kunna jobba som modell.
   Däremot skulle jag aldrig promota ett företag på bloggen/som mig själv som jag inte gillar.
   Lite snurrigt svar, men jag hoppas du förstår vad jag menar.
   Kram
   Tess

 3. Du er så nydelig Tess! Har du begynt å se en serie som noen anbefalte deg? Du må se Firefly! Den er så bra. *mase mase*