Wanties – Gästrum

home inspiration Tess Montgomery

Jag satte precis ihop den här lilla collaget som en moodboard till vårt gästrum.

Det är det rummet i vårt hem som har fått minst uppmärksamhet hittills, jag har inte riktigt känt någon inspiration där inne. Men nu tror jag att det har lossnat lite. Jag vill ha en ombonad men ändå skandinavisk känsla. Ljust trä, grått och beige som bas och bara göra det mysigt och inbjudande.

Askar, byrå, kudde, lampa, klädhängare, ljusstake, ask stor, ask liten, filt, fåtölj.(adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hur mkt pengar har du egentligen?!

  1. Hej Nina!

   Det är mest en moodboard, jag kommer inte att köpa alla sakerna över, men kanske ett par och resten är där för känslan.
   kram
   Tess