Dagens Kontor – Flotsam & Jetsam

flotsam jetsam tess montgomery 4

flotsam jetsam tess montgomery bailee 1

flotsam jetsam tess montgomery 6

Flotsam Jetsam Tess Montgomery

flotsam jetsam tess montgomery 5

flotsam jetsam tess montgomery 2

flotsam jetsam tess montgomery 3 

Jag orkade inte spendera ännu en dag instängd i sovrummet med Olive och datorn, så jag tog med mig båda och begav mig till Flotsam & Jetsam istället.

Vi har både killar i trädgården och killar som målar om och fixar det sista inomhus. Problemet är att Olive äter allt just nu – spackel, färg, målarpenslar, jord, stenar. Allt går ner! Jag vände mig om för en sekund och hon kom tillbaka med en nos vit av spackel som jag nu har fått tvätta av med ljummet vatten och lite hundschampo.

Så jag ringde Bailee och vi möttes upp på Flotsam för lite lunch. Det tar ungefär en timma att gå hit genom parken (halvtimma utan hundbus) och eftersom att Olive ska steriliseras i morgon så är det lika bra att hon får bli riktigt trött till i natt, så vi kör en timmas prommis tillbaka med.

Vi åt mashed avocado med feta, ägg och halloumi. Väldigt gott och faktiskt inte allt för svårt att göra hemma heller.

Nu har Bailee och Hugo gått hem och jag ska passa på att jobba lite. Jag har en hög av email och en del planering att göra. Det är bara 6 veckor till vi åker till Karibien och det är massor som händer innan dess. Bara roliga saker visserligen.

Flotsam & Jetsam 
4 Bellevue Rd
Wandsworth SW17 7EQ

Uppdatering – Så vi kommer hem, det är mörkt ute och jag går ut i trädgården för att se vad de har gjort, kollar noga efter så att det inte ligger ny betong där plattorna ska ligga mot huset. Tror ni inte att Olive försvinner som en raket längst bak och där fanns det förstås VÅT BETONG. Great. Så nu har jag en hund som ser ut som att hon ska kastas i sjön av ett gäng mafiabossar och betongen har ett tjugotal små tassavtryck i sig. Typiskt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Du får se det som något ni kan jämföra med när Olive blir större 🙂 se hur mycket hennes tassar växt! Precis som fotavtryck av bebisar!