Att Dekorera ett Sidobord

Side table Tess Montgomery hem 1

Side table hem tess montgomery 4

Några av sakerna jag köpte igår fick hamna på vårt sidobord från Hay.  

Jag tröttnar ganska snabbt på en viss look och måste flytta runt och förnya här hemma hela tiden och just på bord, hyllor och tv-bänkar är det hur lätt som helst. Nu ska vi visserligen flytta det här lilla bordet till andra sidan soffan, men till dess så får det se ut så här.

Mina orkideér bor alltid i fönstret eftersom de gillar att ha ett konstant ljus, de är 2 år gamla nu och har blommat hela tiden. Kalla mig orkidé-viskaren! Om ni undrar vad det är på bladen, så är vattnet här i London väldigt kalkrikt och lämnar efter sig vita prickar på allt. Orkidéerna gillar att duscha och jag är för lat för att gnugga bort fläckarna varenda gång.

Jag flyttade bort pillar lyktorna från House Doctor och istället fick det bli ett ihopplock av nyheter. Ett ostron-format fat som jag hittade i en blombutik här i Clapham, en liten burk i mässing, krom och koppar från H&M Home, samt en hjorthorns-ljusstake som jag fyndade igår på TKMaxx.

Nu ska jag bege mig till gymmet innan det blir för mörkt och jag tappar motivationen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Vilken fin ljusstake!! Vilken TKmaxx fyndade du den på, och vet du om det fanns fler? Bor i Wandsworth så håller tummarna för att du var på någon i närheten 🙂

  1. Hej Johanna!

   Jag hittade den i TKMaxx Clapham Junction. Det fanns inga fler där, men jag skulle titta på andra TKMaxx ofta får de samma lager.
   kram
   Tess

  2. Den finns att köpa i vitt (tror det är samma modell) på TKmaxx hemsida, kanske går att spraymåla om du inte får tag i den guldiga i butik 🙂 http://www.tkmaxx.com/living-room/white-antler-candelabra/invt/91006672

 2. Åh ljusstaken var verkligen jättefin! Haha jag har samma fläckar på mina orkidéer och har aldrig kopplat ihop att det har med kalkrikt vatten att göra. Känner mig lite dum nu 😉

  1. Hej Kim!

   Tack! Det tog mig ett tag att koppla det med, men min dusch har samma fläckar på glaset.
   kram
   Tess

 3. Snyggt! Hur ”viskar” du till din orkidéer??? Blomma i två år är ju drömmen! De är ju så vackra!

  1. Hej Eka!

   Jag tog det i ett inlägg!
   kram
   Tess