Wanties – Bekvämt men Snyggt

Screen Shot 2015-10-28 at 18.40.18

En typisk lyckad vardagsoutfit är en som är bekväm, men samtidigt snygg. Den ser ut att bara vara slängd på i all hast av någon som enbart har coola kläder och att det bara råkar passa ihop helt perfekt.

Då har man en good outfit day.

Tyvärr händer det allt för sällan att det blir så lyckat när man han bråttom, gör en bakåtvolt in i garderoben och tar det som fastnar. Tricket är då att ha ett gäng väl uttänkta nöd-outfits som alltid funkar. Då vet du att du kan ha en good-outfit-day även om du har knasbråttom och har noll inspiration. Jag har 3-5 nödoutfits beroende på vad som ligger i tvätten och vilken årstid det är och slipper känna klädpaniken.

Över ser ni en typisk sådan outfit för mig, jag trivs väldigt bra i stövlar, en stor jumper och skinnbyxor. Släng på lite smycken, en mössa eller hatt, en stor scarf och jag är klar.

Väska, jumper, halsduk, stövlar, hattringar 1, ring 2, parfym, skinnbyxor. (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *