Wanties – Inspiration till sovrummet

Bedroom inspiration

Jag gillar det här med att klockan har ställts om. Helt plötsligt vill kroppen gå upp en timma tidigare än vanligt och det får mig att känna mig jätteduktig! Sen att jag vill sova tidigare med är absolut inte helt fel.

I dag har jag inga castingar så det blir jobb och fix hemma samt att springa lite ärenden för min del. Jag tänkte även försöka ta mig till gymmet, jag har lite nya gymgrejer som jag skulle vilja testa. Det är så kul när man har nytt gym-kit, man känner sig så fin. Vad som än krävs för att motivera och inspirera till att leva ett sundare liv är en investering i framtiden enligt mig.

Jag missade förresten att göra mitt vanliga söndags-collage med hem-wanties, så över ser ni lite sovrumsinspo a la boutique hotel. Eleganta nyanser, lyxiga textilier och väldesignade detaljer.

Säng, säng/sidobord, kopp, spegel, kudde, fåtölj, ljusstake lång, ljusstake kort, bäddset. (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej, vill först bara säga att jag tycker så mycket om din blogg, du verkar vara en himla härlig och glad människa! Har en liten fråga (eller önskemål kanske?): jag plus 4 tjejkompisar (runt 25 år gamla) har 30h i London om ett par veckor, vi har alla varit där flera gånger innan och trivs (som alla svenskar) så bra i staden! Vi vill verkligen MAXA våra timmar (lite nice shopping, god lunch+middag+lunch, goda drinkar, kanske en kul klubb och någon härlig design/fashion exhibition), har du några tips på vad vi inte får missa? Oxford street, covent garden, camden osv känns väldigt ”gjort” för oss redan. Alla är vi studenter = en tyvärr inte så stor budget, men vi vill unna oss så mycket som möjligt ändå! Om du skulle kunna tipsa om lite härliga ställen, både mer pricy och ”prisvärda”, hade det varit SÅ snällt! Keep up the good work med bloggen (och vloggen)! Kram!