Ny Tavla till vårt Sovrum

Tavla hem Tess Montgomery

Tavla Tess Montogmery hem 3

Tavla Tes Montogmery hem 2

I dag har jag jobbat för ett smyckesmärke och har burit en ring värd över £50 000 !! Helt galet. Jag brukar vanligtvis hinna in och säga hej även när jag jobbar, men i dag både plåtade och filmade vi, så det har varit full rulle. Ni kan alltid hitta mig på Instagram under jobbdagar (@TessMontgomery)

Som vanligt kan jag inte berätta vilket märke det var för innan jobbet är ute (jag vet, det har varit mycket sånt på senaste) men det kommer ut i Januari, så jag får visa då.

Vad tycker ni om vår nya tavla till sovrummet?

Vi hittade den på en sida online och blev kära, så den fick hitta hem till oss. Jag älskar konst. Jag skulle absolut inte påstå mig vara någon expert alls, men jag vet vad jag gillar. Allra roligast är att ha konst från personer som man känner. Jag har faktiskt flera talangfulla konstnärer i min närhet, så jag ska börja snegla lite på vad de jobbar på. Vi fick en tavla av Josefina i bröllopspresent som ska sitta i vardagsrummet, det ska bli hur kul som helst att se vad det blir (motivet är en överraskning).

Tavlor gör en sådan enorm skillnad för ett hem. De kan verkligen binda ihop en inredning och vara pricken över iet.

Konstnären heter Fintan Whelan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer

 1. Hej! Och tack för att du skriver denna underbara blogg. En rikig inspirationsskälla! Men nu när hösten och mörkret kommit tills oss i Sverige så känner jag även av den klassiska höst-deppigheten. Har du några må-bra-tips mot detta att dela med dig av?? Stor kram

 2. Jattesnygg tavla! Vill du dela med dig pa vilken websida ni kopte den? Tack for en underbar blogg.
  kramis

  1. Hej Susanne!
   Tack! Absolut, den kommer härifrån – https://www.artfinder.com/
   kram
   Tess

 3. Riktigt snygg tavla, wow!

 4. Fin sminkning! 🙂 Du verkar sa snall 🙂 Tack for en fin blogg.

 5. Ooooh vad snygg!! (både du och tavlan..haha)
  Vart hittade ni tavlan? Vi letar efter större canvases till vårt mat/vardagsrum. Tipsa gärna om sida 🙂

  1. Hej Tessan! Tack x 2!!
   Vi hittade den här – https://www.artfinder.com/
   kram
   Tess

 6. Michelle johansson

  Superfin tavla!! Vart har du hittat den här? Är ute efter något färgstarkt men hittar inte riktigt ”the-one”

  1. Hej Michelle! Tack! Vi hittade den på den här sidan – https://www.artfinder.com/
   kram
   Tess

 7. Superfin tavla!

 8. Hej Tess!

  För dålig på att kommentera även om jag kikar in här hos dig i din fina blogg då och då 🙂
  Såg förresten dig när vi flög till Rom i förra veckan, nja nej inte live utan som modell för ngn klocka minns inte vilket brand, men i flygbolagets shop-tidning 🙂

  Kram

  Inredningshjälpen/A

 9. Thank you very much Tess for sharing this beautiful images. I am very happy that you like you new artwork ”Looking at you”. All the best, Fintan

 10. Superhärlig tavla, fina färger! Och jag älskar din toffs. Fullträffar båda två kram