Bröllopet – Godisbuffé

Tess Montgomery bröllop wedding 2

Tess Montgomery bröllop wedding 1

I många läder där inräknat England och Zimbabwe har man en så kallad ”favour” till sina gäster när man har ett bröllop. 

Det är en liten gåva som ska vara ett tack till de som kommer och det kan i princip vara vad som helst. Många använder sina favours som en del av sin dukning eller inredning och saker som té, små spritflaskor och växter är populära. Vi kände inte riktigt för nyckelringar eller något annat som gästerna skulle behöva packa ner i sina väskor och släpa runt på safari efter, så istället hade vi en godisbuffé.

Vi hade ett helt gäng fina glasburkar med massor med olika godissorter i, vi hade även tryckt upp godispåsar med ”Love is Sweet” våra namn och datumet. Så att gästerna helt enkelt kunde fylla en påse och ta med sig lite godis att äta på resan.
Det blev en totalsuccé och det fanns knappt något godis kvar när vår weddingplanner packade ihop nästa morgon.

Jag gillar även att det blev så himla fint med det upplysta färgsprakande bordet där i ena hörnet av tältet.

Alla bilder – Howling Moon

Andra bröllopsinlägg hittar ni här:

Min bröllopsklänning
Borden
5 Bröllopstips
Mina skor

Tårtan
Vår Bröllopsvideo

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hej Tess! Kul att se ett klipp med dig igår på SVT i programmet Landgång 🙂

 2. Hej Tess. Såg dig i veckans ”Landgång” på SVT. Jätteroligt att det intervjuade dig. Du var jättevacker som alltid. Jag vet inte om du kan se SVT play i London.
  Kram

 3. Tess! Nu har jag bläddrat igenom 87 sidor (till år 2008) i din skönhetskategori och läst igenom alla dina inlägg om hudvård. Är inne i ett stressigt år på universitetet och min hy har kollapsat (pormaskar, finnar och flera milier under ena ögat). Har du något tips på likvärdiga produkter som REN, fast i en lägre prisklass? Fick nämligen REN och Maria Åkerberg rekommenderat i somras av en hudterapeut, och köpte ett kit från M.Å eftersom det var mycket billigare. Tyvärr blev min hy ännu värre av M.Å och nu försöker jag rädda upp det så gott det går med studentekonomin. 🙂

  1. Caroline

   Hej! Nu är jag inte Tess, men tipsar ändå. Har du kollat REN på deras UK-sida? Det är ju ett UK-märke (trots namnet) och är väldigt mycket billigare där än i Sverige, vissa produkter skiljer flera hundra kronor i pris! Det kostar 10 pund i frakt men det sparas ju snabbt in. Anmäl dig till deras nyhetsbrev med, ibland har de rabatter och gratis frakt. Lycka till med din hy, vet du det är att kämpa med den!

   1. Åh, tusen tack för svaret! Vilket bra tips! Har aldrig tänkt på att beställa därifrån, men jag ska hålla utkik efter rabatter på hemsidan. Det verkar vara ett toppenbra märke, har läst många recensioner och jag hoppas verkligen att det funkar på min hy den dagen jag kan beställa. 🙂