Louis Vuitton Series 3

Louis Vuitton series 3 Tess Montgomery 1

louis vuitton series 3 tess montgomery 5

louis vuitton series 3 tess montgomery

louis vuitton series 3 tess montgomery 9

louis vuitton series 3 tess montgomery 13

loius vuitton series 3 tess montgomery 12

 louis vuitton series 3 tess montgomery 0

louis vuitton series 3 tess montgomery 10louis vuitton series 3 tess montgomery 12louis vuitton series 3 tess montgomery 14

Louis Vuitoon Series 3 Tess Montgomery 2

louis vuitton series 3 tess montgomery 11

Louis Vuitton series 3 tess montgomery 8

Vilket otroligt trevligt event Louis Vuitton bjöd på igår!

Det var en privat visning av deras Series 3 utställning presenterat av Louis Vuittons visual image director Faye Mcleod. De har tagit ett stort tomt hus på The Strand (runt hörnet från Somerset house) och skapat en fantastisk utställning för att visa upp inte bara höstkollektionen utan även vad Nicolas Ghesquiere tog inspirationen från.

Det är en utställning för alla sinnen med allt från rum med projekterade looker från catwalken, tv skärmar med klipp från hur kläderna och väskorna sattes ihop, till en kvinna som sitter och sätter ihop väskor framför ögonen på besökarna. Vi fick en guidad tur och vår guide visade precis varifrån alla de små detaljerna i den nya kollektionen härstammade. Allt är genomtänkt, kreativt och pampigt. Mörka rum, ljusa rum, rörliga rum och min favorit – en enorm walk in closet med fluffig heltäckningsmatta.

Jag vill inte säga för mycket, för det här är en utställning som du som gillar mode inte får missa. Den är öppen mellan 10 – 20 varje dag fram till den 18e oktober. Du kan välja att gå in och utforska själv, eller boka en guide. Bokar gör du här.

I slutet av turen hamnade vi i ett rum med en bar och utsikt över floden, där fortsatte kvällen med champagne, snittar och dj. I baren hittar man även en vägg full av klistermärken av kollektionens nyckelplagg. En visuell shoppinglista som man kan ta hem och leka med.  Jag och Garth stannade till långt över midnatt och träffade en hel drös roliga och intressanta personer. En riktigt cool och rolig upplevelse.

Stort tack till Alessandro Valenti för att vi fick komma!

Jag har på mig en topp och culottes i läder från Lindex, klackar från Schuh och min Louis Vuitton väska som jag fick i 18-års present av Mamma. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *