Träningspepp!

Tess Montgomery Lululemon work out

Så underbart med lite nya träningskläder, så mycket pepp!

Jag har alltid tränat i färg, men nu kände jag för att satsa på någonting lite svalare och mer grafiskt. Toppen och byxorna kommer från Lululemon och mina nya skor från Nike. Flaskan fick jag senast när jag var uppe hos agenturen, vi brukar skämta att MOT har mer merch än ett rockband…(jag har en t-shirt, kaffekopp, bärväska, paraply och nu även en bobbleflaska).

Nu ska jag hoppa i kläderna på bilden och cykla till gymmet. Jag har en busy dag med ett möte och ett roligt event ikväll.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Lululemon har såå snygga grejer!

  2. åh villken fin vattenflaska vart köper man en sådan i sverige? 🙂