Kläder för alla väder

Sorel Ellos Tess MontgomerySorel Ellos Tess Montgomery 7Sorel Ellos Tess Montgomery 3Sorel Ellos Tess Montgomery 5 Sorel Ellos Tess Montgomery 8

Från soliga Santorini till regniga London. Fast jag kan knappast klaga på vädret för jag lyckades pricka in solen i alla länder jag har varit i den här sommaren.

Men någonting jag har bestämt mig för är att jag inte tänker orka vara blöt eller kall, så det ska bli ordentliga regn- och vinterkläder i år. Först ut är de här vattentäta stövlarna från Sorel, även Garth fick ett par. Så nu kan vi gå i parken med Olive oavsett väder, vi behöver bara skaffa en liten regnrock åt henne. ( I dag fick hon en halsduk som hon snabbt gnuggade av sig).

För det behöver ju inte vara fula gamla gummistövlar och regnkappor, numera finns det ju verkligen snygga allväderskängor som klarar det mesta och kappor som både är funktionella och ser bra ut.

På måndag startar Ellos en tävling där ni kan vinna skor från Sorel till hela familjen. Det enda ni behöver göra är att lägga upp en bild på hela familjen skor på Instagram och hashtagga #SorelFamilyShoefie 

Lycka till!

Det här är ett inlägg i samarbete med Ellos och Sorel

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. SÅÅ vackra höstbilder! Särskilt kontrasten mellan det gröna och röda! Var har du fått den underbara halsduken från? Jättetacksam för svar!

  1. Hej Malin!

   Tack gulle! Den kommer från Zara, men är nog 2 år gammal. Kanske kolla Ebay?
   kram
   Tess