5 Bröllopstips

T&Glr493 copy 2T&Glr514 copy

Det är lätt att titta på ”felen” på sitt bröllop efter, jag tror att många brudar är skyldiga till denna synd.

Men för att vara helt ärlig så är det väldigt sällan att gästerna visste att du skulle ha åkt iväg med åsnevagn istället för en vit jeep, eller att godisarna låg i fel glasskålar på godisbordet. Det är småsaker som inte spelar någon roll egentligen. Det man verkligen ska fokusera på är allt som blev helt perfekt.

Här kommer 5 saker som jag är glad att jag gjorde till vårt bröllop 

1. Jag lyssnade inte på andra eller på vad som var ”inne” när jag valde min klänning. Istället gick jag helt på magkänsla och jag är verkligen hur nöjd som helst med mitt val. Jag trodde aldrig att jag skulle välja spets eller ens ha slöja, men nu när jag tittar på bilderna så är jag så glad att jag provade allt.

2. Vi la pengar och energi på saker som gästerna kommer ihåg. Öppen bar, god mat, bra musik och en välgenomtänkt borsplacering gjorde vårt bröllop lite sådär extra bra. Jag tror att det är lätt att fokusera på fel saker. Visst om din favoritblomma är svindyr och du absolut vill ha den, men om det inte gör såå mycket, välj en som är i säsong och lägg pengarna bakom baren istället.

3. Jag är otroligt glad över att vi inte lyssnade på de som tyckte att det var knäppt att ha bröllopet i Zimbabwe. Att ha det i Garth hemland kändes så otroligt givet för oss och nu i efterhand så var det helt klart rätt val. Vi fick med oss alla våra favoriter, de bästa av de bästa och vi hade ett riktigt äventyr. Gå på magkänslan och lyssna inte för mycket på andra.

4. Vår weddingplanner. Herregud vad jag är glad att vi hade Tina och hennes tjejer. Jag hade aldrig kunnat styra ihop allting utan henne! Planeringen hade visserligen varit omöjlig från ett annat land, men även under dagen gjorde det en enorm skillnad. Om ni inte har råd med en planerare, ge en vän eller någon i familjen ansvaret för att dagen ska rulla utan att ni behöver göra mer än att bli gifta och ha kul.

5. Vi började planera i tid. Ett destinationsbröllop av den här typen behöver lite mer planering än ett hemma, men oavsett är det en väldigt bra idé att börja i tid. Fundera ut vad ni verkligen vill ha och så har ni tid att ändra er ett par gånger med…

Bilder – Howling Moon

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *