Detaljer i sovrummet

Sovrum detaljer

detaljer 2 Hej kompisar!

I dag plåtar jag hela dagen i Richmond vid vattnet, såå nice. Jag älskar när jag får komma ur studios i centrala London och istället jobba utomhus. Speciellt på sommaren.

Bilderna är av vad som huserar på vår byrå i sovrummet för tillfället. En bröllopsbild har fått ram och väntar på att få åka upp på väggen, vår inbjudan och favoritljuset från Diptyque. Jag tänker att jag ska öppna det till ett ”speciellt tillfälle”. Det har stått där i över ett år nu, jag kanske bara ska öppna det i kväll. Ibland suger man på sina fina saker lite för länge och så blir de till slut aldrig använda.

Någon mer än jag som gör så?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Kan inte du dela med dig av länken till er bröllopshemsida om du inte känner att det är för privat? 🙂 hade varit sååå kul att se hur ni lagt upp den. Kram och tack för en fantastisk blogg!

  2. Känner igen mig i det! Har själv saker hemma som jag verkligen gillar som jag sparar till att använda vid något speciellt tillfälle