5 Utländska Bloggar Jag Läser

Flowers

Jag läser  ett gäng svenska bloggar, men bara ett fåtal utländska.

Vi är så bortskämda med flera uppdateringar per dag och en mer personlig sida av våra bloggare. De utländska bloggarna kan tyvärr lätt bli lite platta och opersonliga tycker jag. Det är sällan man får både bra bilder och intressant text.

Dessa 5 utländska bloggar kikar jag in på någon gång i veckan (mest mode) De är alla stora, så ni har säkert stött på dem förr.

1. Tuula Vintage

2. Happily Grey

3. Kayture

4. The Londoner

5. Sincerely Jules

Bilden på blomman över har inget med texten att göra, men det är mitt i natten (förprogrammerat, busted! Just nu ligger jag säkert och sover) och jag har för dåligt ljus för att ta en fin bild på min dator med en snygg kaffe bredvid… Fast blomman är ju fin den med. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *