Ledig Fredag

Screen Shot 2015-07-23 at 13.21.09

God morgon och Happy Friday kompisar!

Jag har lyxen att ha en ledig dag, så jag ska passa på att jobba undan lite på datorn och sedan tänkte jag läsa ut Shantaram. Nästa vecka är det busy igen, med bland annat plåtning i Glasgow och på Fredag har vi en av Garths bästa vänners bröllop nere i Bath. Den här helgen har vi faktiskt inga andra planer än gymmet, helt underbart. Vi får passa på att sätta upp lite tavlor och annat hem-pyssel. Jag kanske ska lura iväg Garth på bio. Är det några bra filmer som går nu?

Fotograf – Dan Korkelia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Minions såklart!

  2. Såg filmen Self/less med Ryan Renolds igår, tyckte den var sjukt bra!!

  3. Kvinna i Guld skulle jag rekommendera. En självbiografisk film om en kvinna som stämmer den österrikiska staten för att få tillbaka en tavla som blev stulen under andra världskriget. En mycket intressant film

  4. Ida Marie

    Jag såg Spy för några månader sen, den var rolig och Björn Gustafsson har en liten roll. Härligt mysfilm med kickass brudar! 🙂