Wanties – Santorini

Wanties santoriniSantorini

Vi åker inte förrän i September, men jag börjar redan nu kika på vad jag vill ha med mig till Santorini. 

Det är så härligt att ha någonting riktigt kul att se fram emot i slutet av sommaren. Jag älskar att resa, men eftersom Garth är anställd och vi använde många av hans semesterdagar till bröllopet, så har det inte blivit så mycket den här sommaren som jag hade önskat. Det gör mig ännu mer peppad!

Vitt, blått och nude känns perfekt till en paradisö som Santorini

Bikini 1, vit tunikabikini 2, hatt, solcreme, shorts, klänning, sandaler, topp, kaftan, klackar. (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. alltså din blogg t, den har blivit så bra (alltid varit!) men jag blir verkligen så glad och inspirerad när jag kikar in här. helt klart favoritblogg just nu! tack för allt du delar med dig av <3