Bröllopet – 900 bilder

Tess Garth Bröllop

I går ramlade alla våra bröllopsbilder in och vi har fått över 900 stycken!

Det var otroligt roligt att titta igenom alla och att få återuppleva dagen en smula. Här över ser ni två nya favoriter, Henriette, vår fotograf är verkligen duktig. Om det är ett tips jag skulle vilja ge till er som ska gifta er, så är det att lägga krut på en bra fotograf. Det är i slutändan bilderna som vi kommer att titta på i många år framöver och det är kul att ha extra fina foton.

Foton – Howling Moon

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. hej! Undrar bara varför du har börjat uppdatera så lite. Max 2 inlägg om dagen och oftast är det typ bara någon bild och kanske någon liten rad. Känns som om att din blogg har ändrats otroligt mycket sedan du bytte till metromode. Ett tag var det t o m bara ett inlägg om dagen. Har jag fel eller har du ändrat din stil på bloggen medvetet?Känns inte lika personligt som innan, kan nästan jämföras med att innan var vi vänner och nu känns vi som bekanta 🙁

  1. Hej Linn!

   Vanligtvis uppdaterar jag fortfarande 2-3 ggr på en vardag och 1-2 ggr på en helgdag. Om jag har mycket att göra så kan det bli mindre ibland, men det är just eftersom jag bloggar på deltid. Tvärtom känner jag att när jag delar med mig av till exempel bröllopet och även hur jag har mått med mitt magsår osv så har det varit väldigt personligt. Jag försöker dock att lägga fokus på kvalité mer än förr, bättre bilder och mer genomtänkta inlägg och inga ”nödinlägg”. Jag tycker själv inte att bloggen har blivit mer opersonlig, tråkigt att du känner så. Men det går alltid upp och ner beroende på vad som händer runtomkring, jag ska tänka på det i alla fall. <3
   kram
   Tess

  2. Håller med! Känner också att det blivit skillnad men svårt att sätta fingret på vad riktigt

 2. Åh, vad härligt. Bilderna ser superfina ut!