Favoritprodukt – Redken Extreme Strength Builder

Redken extreme treatment

Ni kanske kommer ihåg att jag efterlyste en riktigt bra hårinpackning för ett tag sedan?

Mitt hår var ganska ledset efter bröllopet och 2 månader i Zimbabwes starka sol, så jag behövde någonting som verkligen skulle återfukta och få mitt hår att kännas friskt och lätthanterat igen. Så jag köpte hem 3 olika inpackningar från olika märken och började testa dem.

Direkt märkte jag en stor skillnad när jag använde Redken extreme strenght builder, håret gick lättare att kamma ut och blev helt silkeslent. Så nu står resten av inpackningarna i princip orörda i badrummet och det är den här blå burken jag sträcker mig efter när jag har tvättat håret.

Om ditt hår är torrt och svårt att reda ut, så rekommenderar jag den här inpackningen, den har verkligen gjort under för mitt hår.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Åh. perfekt med tips! Testade faktiskt All soft- schampo + balsam från Redken som du rekommenderade. Kände efter bara två tvätt-tillfällen hur mitt hår blev mjukt och härligt.. (och plus att det luktar ljuvligt!) Så sådana här tips älskar jag, beauty-nörd som jag är! 🙂 Stor kram!

  2. Bästa inpackningen, men använd Anti snap i samma serie efteråt med extra protein. Klarar mig inte utan den 🙂

  3. Ja, Anti-Snap är helt super! Sen måste jag tillägga att fast den där inpackningen är världsklass så är den från Lernberger Stafsing ännu klart bättre! Jag bleker mitt hår platinablont så jag har inga låga krav heller. 😀