Bröllopet – Bilder från vår Ceremoni

Screen Shot 2015-04-25 at 09.54.13Screen Shot 2015-04-25 at 10.01.54Screen Shot 2015-04-25 at 10.02.07Screen Shot 2015-04-25 at 10.02.16

Det har börjat ramla in lite fler bilder från vårt bröllop.

För er som inte vet så gifte vi oss mitt i bushen, på ett ställe som heter Antelope park, i Zimbabwe, på nyårsafton.

Det känns fantastiskt att se alla nya bilder, dagen gick så himla fort att det är extra mysigt att få återuppleva den lite då och då. Det känns som om det var 100 år sedan vi gifte oss, men det är bara knappt 4 månader.  Och ja, det känns faktiskt annorlunda. Nu när vi har kommit hem och fått landa lite så märks det en ganska stor skillnad. Vi känner oss mycket stabilare, vuxnare och ännu mer som ett team, kärleken har vuxit och fördjupats på något sätt.

Snart bör även mina papper gå igenom så att jag officiellt blir Mrs Chamberlain. Jag har behållt Montgomery som ett mellannamn, så nu har jag ett förnamn, fyra mellannamn och ett nytt efternamn. Våra framtida barn kommer antagligen att få heta Chamberlain, men om de vill kan även de ha Montgomery med som mellannamn.

Åå, jag vill ha ett bröllop till! Kanske en stor fest när vi firar 10 år som gifta?

Bilder – Howling Moon

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Om ni får en son borde ni döpa honom till Montgomery! Montgomery Chamberlain! 🙂