Hemmet – Årets Påskris

påskris 1-2påskris 2-2påskris 3-2påskris 8-1påskris 4-1påskris 5-1

Jag ville göra någonting annorlunda med årets påskris, så jag plockade på mig lite eukalyptus från blomsterhandeln i Old Street mellan castingar.

Vi hade ju eukalyptus som dekor och även i min bukett och mitt hår på bröllopet, så det är en växt som har en speciellt plats i mitt hjärta. Det är förresten lustigt hur ”inne” eukalyptus har blivit på senaste, kul att det går trender även i blommor och löv!

Anledningen till att jag valde det till bröllopet (långt innan det blev ”trendigt”) är för att våra grannar har ett eukalyptusträd i sin trädgård, som är så himla vackert. I zim kallas förresten eukalyptus för ”penny gum”.

För att knyta ihop bröllops-temat så använde jag de mindre av de guinea fowl fjädrarna som jag tog med mig från Zimbabwe. Jag fäste fjädrarna med vanligt trädgårdssnöre för en mer rustik känsla. Så nu står vårt fina påskris här bredvid öppna spisen och påminner oss om vårt bröllop.

Traditionellt och ovanligt på samma gång, det gillar jag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *