Härliga Söndag

bananpannkaka 2

Bananpannkaka 1

Söndagar hemma i det Chamberlainska (ja, det är ju mitt nya efternamn!) hushållet är oftast av det lugnare slaget.

Vi passar på att sova ut, äta en lång frukost och umgås. Det är skönt att ha en hemma-dag då man inte planerar upp sig på en massa saker utan plottrar runt hemma, DIYar och på sin höjd kanske tar en promenad. Om vi gör någonting mer komplicerat så blir det middag på den lilla franska restaurangen på Venn street och därefter bio på Clapham Picture house mittemot. Riktigt mysigt!

I dag blev det bananpannkakor till brunch, vi gör mina med mandelmjöl och mandemjölk och Garths med proteinpulver. Just i dag hade han i choklad och mint som faktiskt blev riktigt bra. Till kalaset kör vi som vanligt hemgjord blåbärssylt, så gott!

Jag har även fått klartecken från doktorn att dricka svagt kaffe med mycket mandelmjölk, som jag har längtat.

Ni glömmer väl inte att ställa om klockan?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Nyfiken på hur du kan heta Montgomery också med så gott som helsvensk bakgrund? Du förklarade inte närmare under frågestunden…

  1. Hej Tina!

   Min pappa är överhuvud för vår släkt i Sverige och han säger att namnet från början faktiskt är svenskt, vikingarna från berget Gumme. Mount-gumme- Montgomery. Släkten har visst gått ett par vändor mellan Skottland och Normandie och därifrån kommer det mer engelskklingade namnet.
   kram
   Tess

 2. hur lyckas du med mandel mjölken i kaffet? Mitt skär sig alltid i kaffet, blir grumligt och ser snuskigt ut haha..