New In – Ray-ban

Rayban 1rayban 2

Vårens solglasögon blev liksom förra året ett par nya Ray-ban, men den här gången med en vit ram.

Riktigt snyggt till solbränd hud senare i sommar och just Ray-bans är klassiska nog att hänga med i flera år. Jag har fortfarande kvar och använder ett par som är över 7 år gamla… och jag har en känsla av att även det här paret kommer att få vara med om precis lika många äventyr.

Förresten så blev jag visad av en solglasögon-expert hur man böjer tillbaka ray-bans som man har tappat eller suttit på. Du lägger dem helt enkelt utfällda upp och ner på en platt yta och så ser du vilken av skalmarna som inte nuddar marken, det är den du ska böja tillbaka till båda skalmarna vilar likadant. Enkelt eller hur!

Ni hittar dessa snygga glajjor här (klick) och om ni använder koden ”TESS10” så får ni 10% rabatt på hela sidan. Mina är den mindre storleken.

Detta inlägg är ett samarbete 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *