London – The Naked Sushi Experience at Buddha Bar

Naked sushi 4

naked sushi 1

naked sushi 5

Naked sushi 2Naked sushi 3Naked sushi 6naked sushi 7naked sushi 10

I går kväll var vi inbjudna till ett ”naked sushi”-event på Buddha bar i Knightsbridge. 

Det är precis som det låter, sushi på nakna personer.

Eller helt nakna är de inte, underkläder är på och blommor är strategiskt utplacerade på rätt ställen. Sedan ligger även sushin på blad, så det känns faktiskt oväntat hygieniskt att äta från en annan människa. Jag tycker faktiskt att det var ganska vackert, nästan som ätbar konst.

Sedan tycker jag ut jämställdhetsperspektiv att det var toppen att de både hade ett manligt och ett kvinnligt ”uppläggningsfat”. Garth brydde sig faktiskt oväntat lite om att äta sushi från magen av en annan kille, mat som mat tycker han och åt säkert 100 fler bitar än alla andra, mitt matvrak.

Vi fick även en Bento-box var, efterrätt och champagne. En himla trevlig kväll och jag kommer absolut att komma tillbaka till Buddha bar för drinkar med tjejerna, lokalen är jättefin och ligger precis vid Knightsbridge tunnelbana. Så ett toppentips om du har shoppat loss hela dagen på Harrods och Harvey Nic’s.

Buddha Bar
145 Knightsbridge
London SW1X 7PA

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Vacker klänning. Här kommer den eviga frågan, vart kommer den ifrån? 🙂

  1. Hej Sara!

   Den kommer från Zara och finns i butik nu!
   kram
   Tess

 2. Visst är det väl bra att det är både kvinnor och män som ligger där, men jag kan ändå inte tycka det är annat än äckligt att människor används som bord. Snacka om objektifiering i sin renaste form.

  1. Hej Moa!

   Jag väljer att se det mer som konst. Är nakenmodeller för tavlor obejktifiering?
   Kram
   Tess

 3. Vad menar du när du skriver: ”Garth brydde sig faktiskt oväntat lite om att äta sushi från magen av en annan kille”? Väntade du dig att han skulle tycka det var konstigare att äta från en kille än vad du tyckte? Eller att han tycker att det är mer normalt att äta sushi från en tjejs kropp än en killes?

  1. Hej Lisa!
   Ja, av min erfarenhet så är ofta killar kinkigare med den typen av saker än vad tjejer är. Jag blev förvånad över att han inte tyckte att det var någon skillnad om han åt från killen eller tjejen. Det är väl inte så konstigt skrivet?
   Tess