TBT – Modelljobb för Martine Wester

storyboard

Jag kommer ihåg att jag hade influensan med ont i halsen och massor med feber när vi plåtade den här kampanjen för Martine Wester Jewellery. 

Men både fotografen och klienten var hur gulliga som helst och jag fick ta små pauser och vila mig lite mellan varje bild och det gjorde verkligen skillnad. Jag tycker inte att man kan se att jag är sjuk på bilderna och det är toppen.

Tyvärr kan man inte riktigt sjukskriva sig som modell. De har valt just dig och ditt ansikte och det vore verkligen att sätta dem i knipa om man ringde och sjukanmälde sig på morgonen. Därför har jag jobbat med allt från influensa till halsfluss, magsjuka och urinvägsinfektion. Man biter ihop och kör på helt enkelt.

Det viktigaste är att förvarna sitt crew att man inte mår bra, så att de kan undvika att bli smittade. Många makeup-artister har munskydd i sitt kit, eftersom de ska stå rakt upp i ansiktet på oss under hela dagen.

Ni hittar min portfolio hos MOT Models här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Wow vilka fina bilder, jag gillar din hårstyling på bilderna. En kan verkligen inte se att du är sjuk.
  Men vad hemskt att stå och bli fotad och stylad när en har magsjuka…. hua, kan inte föreställa mig!

 2. Tess, du er saa nydelig! Bloggen din er en liten perle i min hverdag. Klem

 3. Så himla fin ljussättning på dessa bilder. Du ser ut som en stjärna!

  1. Hej Tove!

   Tack gulle!
   kram
   Tess