Min Onsdag

fortunate

Jag är förkyld, så det har blivit till att vara inne nästan hela dagen för min del. Med ett litet undantag för en prommis till parken i vårvädret med lillskruttan.

Jag bylsade på mig ordentligt med skidjacka, mössa och vantar och jämfört med de som gick i vårjackor såg jag nog ut som en tok. Men jag tänker tusan bli bättre och jag har en känsla av att anledningen till att jag åkte på en sådan här dunderförkylning är just för att jag har blivit kall i parken.

Jag har förresten aldrig promenerat så mycket, eller pratat så mycket med främlingar, som jag gör nu när vi har Olive. Det är en hel livsstil att ha hund!

Det är visserligen grymt bra att jag kommer ut lite, speciellt just nu när jag inte kan gå till gymmet på grund av magen. Jag börjar förresten att må mycket bättre. Även om jag fortfarande äter medicin och har en väldigt specifik diet, så börjar det äntligen kännas som att det lossnar lite. Jag hoppas och siktar på att kunna vara tillbaka till 100% frisk i slutet av den här månaden. Då kan jag äntligen gå tillbaka till gymmet och kanske till och med äta en god köttbit igen. Som jag längtar!

Nu ska jag och lillan krypa upp i soffan för en mysstund och titta på ett avsnitt av Pretty Little Liars, det finns 5 säsonger på Netflix, perfekt att plöja när man är sjuk. I morgon vill jag helst vara i frisk igen för jag har två castingar och en recall…

Visst får kloka ord som de över en att tänka till lite extra över vilken tur vi har och hur tacksamma vi bör vara? Det kan vara bra att påminna sig själv när de små problemen i livet känns mycket större än vad de egentligen är. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *