Hemmet – Grått i massor

grey inspiration

Just nu ser hela inredningsvärlden grått och det finns lika många nyanser som hem.

Det är trevligt att gå ifrån det typiskt vita skandinaviska och slänga in någonting lite mer ombonat. Själv har jag en plan på en liten grå vägg här hemma, men eftersom jag varken är en större trendsättare eller följare så räcker det med något smått. Personligen vill jag ha min grå med en smula mörkgrönt i, för att plocka upp färgen från växter och jorda lite här hemma.

Om man vill haka på den här grå vågen så behöver man ju faktiskt inte gå all in med en vägg. Ett par kuddar, en tavla eller en kruka räcker för att ge lite djup till inredningen om man liksom jag i övrigt är mest bekväm med vita väggar.

Alla bilder kommer från Pinterest. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Eller ett grått bäddset i linne, så fint! Förresten; en idé till blogginlägg framöver. Kan du inte låta oss läsare skriva förslag på inläggsrubriker också väljer du ut någon eller några stycken och skriver ett inlägg utifrån? Vore superkul 🙂

  2. Bara en skandinav skulle väl få för sig att kalla grått ”mer ombonat”, haha! Men jag håller helt med dig – det skapar lite djup och bryter av fint utan att skapa några extrema kontraster (något min strikta, nordiska själ helt enkelt inte klarar av, får hjärtsnörp av bara tanken på ”bohemchic”). Galnare än grått blir det inte i mitt hem i alla fall så den här trenden är jag helsåld på!
    Förövrigt håller jag med Paula, det hade varit jätteroligt! Nu tycker jag förvisso din blogg ligger i toppskiktet vad gäller kvalité och variation på inläggen, men det finns ju alltid ämnen man som läsare är mer nyfiken på 🙂