Minifrågestund

tess 4

Jag ligger hemma med världens förkylning och har lite tråkigt. Så jag tänkte att vi kanske skulle kunna ta en mini-frågestund.

Ni frågar och jag svarar redan i kväll?

Shoot!

Nu har jag fått ett helt gäng frågor att titta på, svaren kommer upp om en liten stund. Kram och tack!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hur ser du de närmsta 5 åren med hus, bil, jobb, vänner, familj osv?
  Framför allt, vad vill du jobba med när modellkarriären tar slut (om den tar slut vill säga 🙂 )

 2. Jennifer

  Hejhej! Hur många blev ni tillslut på bröllopet? Höll ni budgeten? (Vi gick över rätt rejält hehe…) och tog du och Garth era bröllopsbilder innan vigseln? Såg att på ditt favvokort så har du bara förlovningsringen på dig. Hade ni kyrklig eller borgerlig vigsel?

  Grattis till giftemålet och lilla Olive!!

 3. Kan du inte snälla berätta vad du har för smink på bilden! Märken + färg!

  Skulle jag bli jätteglad för den infon (inser att bilden är svartvit, men tror att du publicerat samma bild i färg?!)!

 4. Vad skulle du vilja säga till ditt vilsa 20åriga jag? Du verkar så genuint harmonisk och lycklig, vad är hemligheten? Finns det någon bok/tanke/dokumentär som ändrat din syn på livet eller haft en stor påverkan? I vilken ålder ”landade” du i dig själv? Stora kramar :))) Du är så inspirerande kvinna ska du veta!

 5. Har den bilden att man jobbar långa dagar i London, hurdana dagar jobbar tex Garth? Hur länge vill du vara på mammaledighet sen (och vad är normalt i England)? Om du skulle få en talang, vad skulle det vara? Din favoritmaträtt (brittisk)?

  Kram

 6. Ber om ursäkt du redan skrivit om detta, men varför valde ni just nyårsafton? Är det något du ångrar att ni gjorde/inte gjorde i samband med bröllopet? Vad hade ni för låtar som spelades under vigseln?

 7. Vill först säga att jag tycker du har en så härlig och bra blogg! Skönhetsjunkie som jag är önskar ju alltid mer om det;) Sen till frågan. Hur ser din bakgrund ut? Du skriver på svenska, har engelsk namn, bor i London…;) hur/när kom du dit osv?
  Mvh Emelie

 8. Hej Tess, jag gillar verkligen när du skriver lite mer personliga inlägg. Jag skulle gärna vilja veta om du någonsin har haft en riktig direction/identitetskris – jag själv bor också i London och vet hur tufft det kan vara ibland att bo och flytta till ett främmande land helt själv. Även om det bara är några timmars flyg hem verkar det ibland som en värld iväg….. Tack och krya på dig! 🙂

 9. Jag har en fråga gällande Zim, nu när du är gift med en kille som är därifrån och kommer säkerligen åka tillbaka en del.

  Hur upplever du landet med västerländska mått, infrastrukturen, standard på hotell, hus, säkerhet, banker, villaområden osv. Jag har ingen intryck av landet förutom att det verkar otroligt vackert men såklart man tänker att det inte är lika väl fungerande som delar av västvärlden. Men du får gärna slå hål på min väldigt svenska naivitet att inget fungerar som Sverige för jag känner mig just naiv i det avseendet 🙂

  Som när ni planerade bröllopet, kan man lita på att saker blir gjorda och hur är landet präglat, är det en anda av ”allt ordnar sig” eller är ordning och reda?

  Kan ni tänka er att köpa ett sommarhus eller till och med flytta dit för en tid? Själv bor jag i USA förtillfället med min sambo men vi skall snart hemåt igen till Sverige. Vi har dock pratat om att flytta igen men kanske testa på Asien. Efter att rest över jul och nyår i Vietnamn och även till Hongkong så är jag osäker. Det hade varit häftigt och man skulle utvecklas att få konfronteras med kulturella skillnader varje dag men jag vet inte om den stora skillnaden skulle vara FÖR stor för mig.

  Jag tror liksom inte problemet skulle vara de små sakerna som mat, (kaffe eller svenskt godis) utan faktiskt mer standarden. Och olikheterna, både i hur man lever sitt vardagliga liv men även mentaliteten.

  Vad säger du?

 10. kan inte garth berätta om dina bästa/sämsta sidor? vore sååå kul att höra hans svar om dig 🙂

  Och, kan du inte berätta några riktigt jobbiga upplevelser inom ditt yrke som modell? Vet att du är framgångsrik, men tänker att det är ändå en sjukt tuff bransch så du har säkert stött på jobbiga shoots, eller bookers eller något.

  Och sist, tack för en så himla härlig blogg!! Du är verkligen engagerad, och lägger ner tid, och det märks. Ser upp till dig på flera sätt! Gillar speciellt när du delar med dig av motgångar, eller när du inte mår så bra eller jobbiga saker i famijen. Inte på något sätt för att jag blir glad av att du har det tufft, utan för att det känns som att vi får lära känna dig lite bättre. Stor kram från uppsala!!

 11. Åh, vad roligt med frågestund!

  Jag tycker att man kan se hur ditt självförtroende, trygghet i dig själv och positiva attityd skiner igenom bloggen. Har du alltid varit sådan eller har du några tips till oss på vägen? Hur brukar du göra när du känner dig nere under en period? Speciellt självförtroende är ju alltid en svår fråga men hoppas du har några tankar att dela med dig.

  Du har skrivit att du är väldigt social. Har du några tips på lager angående det? När man ser bra ut brukar ju folk ofta uppfatta en som stroppig eller ha fördomar – har du någonsin märkt av detta och hur hanterar du det?

  Skulle du inte kunna få ihop en liten bröllopsguide någon gång? Dina bäst tips till de som planerar sitt bröllop! Skulle vara uppskattat.

  Tack för en härlig blogg! 🙂

 12. Vad kul med en frågestund! (även om det är tråkigt du blivit förkyld… krya på dig!!)

  Jag har för mig att du skrev att det tog tid att hitta en fotograf som du/ni kände er nöjda med. Bilderna från ert bröllop tycker jag är fantastiskt vackra!! Jag är nyfiken på vilka ”krav” hade ni när ni valde en fotograf?

  Vad är du mest nöjd med i hemmet?

  Vilket är ditt bästa karriär- och livstips?

 13. Vad trevligt med en frågestund! Tråkigt att du är sjuk… Krya på dig.
  Här kommer ett gäng frågor:

  Vad är det bästa/sämsta med att bo i London mot Sverige?
  Saknar du Sverige? och i så fall vad?
  Jag gillar din/er inredning hur tänker du när du köper inredning? Några tips?
  Funderar ni något på barn?

  Många frågor, är det för många så får du plocka ut de du vill svara på 🙂