New In – Läderklänning från Zara (Faux)

zara 5zara 6zara 7

Jag snubblade över den här underbara creme-färgade (faux) läderklänningen på Zara häromdagen.

Den kostade inte mycket, jag älskar färgen, passformen är perfekt och jag har en känsla av att den kommer att bli väl använd. Det bästa är att en sådan här klänning kan vara fin i åratal eftersom den är tidlös – så även om den kanske inte håller lika länge som om den var i läder så är det ändå en garderobs-investering.

Ni kommer att få se den på snart.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Tycker du nastan dumforklarar dina lasare nar du forst skriver i ditt inlagg att ”ja tar man hand om lader ordentligt sa kan den halla valdigt lange, flera ar- en riktig garderobsinvestering”. Haller med helt dar! MEN… sedan andrar du om nar du troligtvis har insett att det ar fejk lader och skriver att det basta ar att den ar fin i aratal- en riktig garderobsinvestering. Men vah? Det galler val alla klader? Alla klader kan vara fina i aratal? Det beror ju pa hur man tar hand om alla klader. Gillar dig men detta var lite klumpigt gjort.

  1. Hej Anna!

   Jag insåg efter kanske en timma efter att jag la upp inlägget att det var faux läder, det var ett ärligt misstag. Men det jag syftar på nu är att det är ett tidlöst plagg, kanske inte lika långlivat som om det var i läder, men till det priset så ÄR det en garderobsinvestering.
   Varför skulle jag vilja luras? Det finns ju ingenting för mig att vinna?
   Jag har även klargjort inlägget nu, men i fortsättningen kanske du vill tänka efter innan du dömmer?
   Tess

 2. Hmm jag är lite ”rädd” för att köpa plagg i fuskläder… Blir det inte väldigt varmt och svettigt?