London – Backyard Cinema i Millbank Tower

Backyard Cinema

På vår första av 12 hemliga dejter som jag ska ta Garth på, hade jag bokat ”Backyard Cinema” i Millbank Tower. 

Det är ett bioconcept som flyttar runt mellan olika lokaler och den här gången så var det på 28e våningen av ett av London högsta hus som ligger precis vid floden. Utsikten över Themsen,  London eye och Big Ben är underbar och eftersom vi bokade både mat, dryck och film så fick vi sitta och äta middag och spana ut över London innan filmen. Det serverades sliders, pommes och champagne, jag tog två små klunkar, men mer pallar inte min mage just nu.

Vi såg ”71” som handlar om en soldat som på 70-talet blir skickad till Irland för att bekämpa IRA, en sjukt intensiv och effektfull film som trots ett par lite läskiga scener vi båda verkligen gillade. Jag visste ingenting om filmen när vi bokade, så det blev lite av en fullträff.

Jag skulle vilja gå på Backyard Cinema igen, men då på sommaren, för de har ofta utomhus-bio och det vore himla nice en varm sommarkväll.

Backyard cinema med mat kostar £30/person och då ingår ett glas skumpa, £10-12 om man bara vill se filmen. Konceptet flyttar hela tiden runt, men ni kan hitta framtida events på deras hemsida här. 

backyard cinema 2

ackyard Cinema 5backyard cinema 1backyard cinema 3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *