New In – Kew Garden

kew 1kew 2kew 3kew 4

Vi lagar mycket mat här hemma och färska kryddor är ett måste för mig, så jag har letat efter tre fina krukor att ha i köket. När jag hittade de här fint blågrå lite högre krukorna från Kew Gardens så slog jag till direkt. Hur fina som helst!

Vårt kök är ganska minimalt med rena linjer, så det är fint att match med lite mer rustika element för att få en bättre balans och göra det lite mer hemtrevligt. Liksom i vardagsrummet så satsar jag på mörka träslag och tillsammans med gröna kryddor och frukter så blir det en helt annan känsla. Detaljerna är verkligen det som gör helheten.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Superfina krukor (Kews produkter är så himla bra!) och dom passar verkligen in perfekt hos er! 🙂

  2. Åh vilka snygga krukor!! Jag har varit inne på samma spår, att vilja ha tre krukor med färska kryddor i. (Så lyxigt)
    Men ännu har jag inte hittat krukorna som är d-o-m krukorna. 😉
    Tack för inspon! 🙂