Bröllopet – Tess & Garth Wedding Video

Tess & Garth, 31 December 2014, Antelope Park, Zimbabwe. Här är den – vår highlights-video från bröllopet.

Det var mycket känslor och en väldigt stor dag för oss. Det kom många tårar och lyckan var enorm.

Det är så härligt att ha en video att kunna titta på och få leva om dagen igen. Det gick så fort och i virvelvinden av känslor missade vi mycket som har fastnat på film istället och det är spännande att se så här i efterhand. Vi kommer att få en mycket längre video senare, men den kommer att få fortsätta vara bara för oss och våra närmsta.

Snälla tänk på hur viktig den här dagen var/är för oss, så håll eventuella negativa kommentarer för er själva. Om ni vill att jag ska dela personliga saker i fortsättningen det vill säga. 

Video – Silent Video Productions 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Det här är så vackert att jag storgrinade genom hela videon. JÄTTETACK för att vi fick följa med på hela er kärleksresa. Du har förgyllt min vardag så många gånger och bloggare får allt för lite cred för den glädje ni kan sprida. Tack för den här bloggen Tess, du anar inte vilken skillnad den/du kan göra. Du förtjänar all lycka i världen och jag är så glad att du verkar ha fått den! Ni två och ert bröllop är som en dröm. All kärlek till er!

 2. Jag grät som ett litet barn genom hela videon för ni verkade vara så himla lyckliga och det var så fint att se. Supervackert bröllop!

 3. Satan vad jag grät över hur fint det var. Tacktacktack för att ni delat med er utav hela resan <3 Kramar!!

 4. Men åååh vilket magiskt vackert bröllop, och jisses vad mina tårar strömmade medan jag tittade. Min egen man satt och flinade åt mig, när jag bölade till ett bröllop där jag inte ens känner brudparet. Men det är inte speciellt svårt och man behöver inte känna er för att se er kärlek.
  Grattis till er båda, ni är så fina!
  Kram Helena N

 5. Stort grattis till er, det var så fantastiskt att se!
  Ett bröllop ligger långt bort i tiden för mig, men jag kan bara hoppas att när(om) det händer att det är med någon jag älskar så som ni verkar älska varandra.

 6. Sååå fint! Ni ser så lyckliga och kära ut, jag önskar er all lycka i världen! Kram

 7. Fantastiskt fin film! Sitter också här med lyckotårar i ögonen och fantiserar om när jag ska få gifta mig med min prins sen 4år =)

 8. Jag dör va fint!!!

 9. minns förlovningsvideon.. och hur det var det absolut finaste någonsin! detta är ju precis lika underbart. man blir lycklig av ett se er kärlek till varandra. underbart! kram o kärlek

 10. Otroligt vacker video! Önskar er all lycka<3

 11. herregud vad fint, blev tårögd så fort Garth började prata. Du ser så himla lycklig ut precis efter vigseln, när du vänder dig mot era gäster. Ahh, älskade er förlovning och älskar denna ännu mer. Tack för att du delade den med oss!

 12. Herregud så fint! Tur att jag hade en skärm att gömma mig bakom på jobbet kan jag säga för tårarna kom så fort Garth började prata… hihi. All lycka till er och tack för att jag får ta del av er vackra kärlekshistoria 🙂

 13. Jade ashleigh

  Absolutely loved the video

 14. Jade ashleigh

  Absolutely loved the video

 15. Jade ashleigh

  Absolutely loved the video … definite tear jerker!!! You’re wedding looked so amazing Tess 🙂 very special day!! Thanks again for sharing the moment with us!! Xxx

 16. Jade ashleigh

  Absolutely loved the video … Such a tear jerker!! Your wedding looked amazing Tess 🙂 thanks for sharing your very special day with us all!! Xxx

 17. Vilken vacker video (bra musik i den var det ocksa!). Det ser ut som ni hade ett riktigt sagobrollop. Har foljt dig i nagra ar nu och det ar verkligen jattekul att se att ni gift er. Onskar er all lycka!

 18. Så vackert!!!

 19. Åh tess! Har följt din blogg ett bra tag nu, och är så kul att ha fått hänga med i alla förberedelser innan bröllopet och sen till slut få se detta! Blir alldeles tårögd. Ni är så otroligt fina ihop, och du är så himla inspirerande! Min pojkvän utbrast ”men är inte det där Matthew McConaughey” när han fick se Garth i videon. Ser du nån likhet? Det gör inte jag i alla fall, haha! Massa lyckönskningar till er, fina ni. (Och fortsätt som du gör med bloggen, älskar den!)
  Kram från Melissa

 20. Åh vilken vacker video! Jag kunde inte hålla tårarna borta så jag lipade hela videon igenom, man ser verkligen hur lyckliga ni är! Har följt din blogg i flera år och minns när du outa garth i bloggen 🙂

 21. Asså vad vackert!! Man blir helt tårögd. Visade precis videon för min parnet och sa till honom att jag hoppas vår brölopps video kommer vara lika vacker <3

 22. You’re a match made in heaven ❤️!

 23. Helt fantastiskt! Måste även skriva att du bara måste kolla in sköna hem bloggarna en av kvinnorna dör är din dubbelgångare (fast kanske 25 år äldre) kvinnan som bor i LA. Kolla in henne! 🙂

 24. Åh så fiiint, fick massa tårar och blir så kär av att se er två! Tänk vad vackert kärlek kan vara! Älskar att få följa er vardag, du är en riktig inspiration!

 25. Åh herregud vad fint! Det är inte ofta jag blir helt golvad, men er bröllopsvideo är bland det vackraste jag någonsin har sett. Den är okonstlad, äkta och kärleken går inte att ta miste på.
  Jag hoppas att ni får ett fantastiskt liv tillsammans!

 26. Helt fantastiskt!! Wow! Vilken glädje och kärlek ni utstrålade. Man blir varm i hela kroppen när man ser videon. Det bästa var din ”yes” gest med armen när ni precis gift er:) Hoppas ni får ett långt och lyckligt liv tillsammans. Kram

 27. Jag grät ännu mer nu än till er förlovningsvideo, så fantastiskt fint och vackert!! <3 Er kärlek till varandra syns så tydligt och jag är så glad att du vill dela med dig av så mycket av ert bröllop och ditt liv. Kram!

 28. Herre gud!! Jag började grina innan jag ens tryckt på play!! Ni är så fina och jag blir så lycklig av att bara se på er!! Önskar er all lycka och ett underbart liv tillsammans.

 29. Gud vad fint! blir helt ställd! All lycka till er!

 30. Men vad fint! All lycka till er i framtiden.

 31. Grät!! Grattis Tess och Garth!
  Puss på er!!

 32. Är helt mållös. Vilken fin video. Vilket fantastiskt bröllop. Vad äkta och jordnära det kändes. All lycka till er i framtiden. Många kramar.

 33. Wow, så vackert bröllop! Ni är fantastiskt fina ihop. All lycka till er!

 34. Åh den var helt fantastisk! Magiskt fina tillsammans är ni!

 35. charlotte

  UNDERBAR! Åh vad kul att d delade med dig av den! Helt fantastisk!!! Kul att höra era fina accenter också 🙂

 36. herregud va fint!! Och så himla kul att se när man följt din blogg och era förberedelser. Nu kändes som att man var med och fick se ert bröllop lite mer levande än av bilder. många tårar senare så vill jag bara flika in ett stort grattis och all lycka till i världen! NI ser så himla lyckliga ut

 37. Vilken underbar film! Tack för att ni delar med er. Å… så vackert… är helt tagen här.. 😉 Önskar er all lycka i framtiden!

 38. Sanna Haig

  Wow… Im speechless… You touched both my heart and my soul… You two are a perfect example of what real love is about. Thank you for sharing. Who is the artist for the first song?

 39. Kärlek. Underbart! Önskar jag träffar någon att uppleva samma magi med. All lycka till er!

 40. Vilken underbar video Tess, och du såg helt fantastisk ut!

 41. Wow! Så otroligt fin video, ni verkar så härligt kära. Grattis!

 42. Herregud vad vackert! Det går inte att ta miste på alla känslor där, det fullkomligt strålar om er två! 🙂 Inte utan att det kom en tår av att titta på videon.

 43. Grät från början till slut. Även om jag inte känner er. Ni är de vackraste och mysigaste paret jag någonsin sett.

 44. Valentina

  Wow vilken underbar video, det strålar verkligen om er!