Skönhet – Hårinpackning

inpackning

Jag sitter just nu hos frisören med lilla Olive i knät och får äntligen ordning på min kalufs.

Mitt stackars hår har fått stå ut med så mycket den senaste tiden. Min frisör på bröllopet tog tyvärr i lite med värmen för att försöka få lockarna att hålla, helt förgäves som ni kanske har sett på bilderna…

Mina toppar är som spunnet socker och jag har säkert 5 cm utväxt. Så det här frisörbesöket är välbehövligt.

Jag använder vanligtvis Redken Allsoft inpackning. Men jag är lite rädd att mitt hår ska bli vant vid bara en inpackning hela tiden, så därför undrar jag om ni har några inpacknings-favoriter att rekommendera?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Begge de to øverste er gode, det samme er Joiko K-pac 🙂

 2. Jag trivs jätte bra med Maria Nilas palett serie, utan parabener och sulfater.
  Producerat i Sverige till bra priser. Går att beställa utomlands över Amazon.

 3. Jag foredrar naturliga, organic produkter. Jag kor pa John Masters Organics och det fungerar underbart for mitt slitna fargade har. De har underbara schampon, balsam och harinpackningar!

 4. Maria nilas palett serie är kanon bra!!

 5. Angelica

  Jag älskar den guldiga på bilden från Wella. Det är den bästa inpackningen jag testat och den luktar fantastiskt. Brukar varva den med Wella SP smooth och Wella SP hydrate 🙂

 6. Hej Tess!
  Jag undrar om du har nagot tips pa bra, mild tandbleknings produkter som jag kan anvanda trots att jag har ganska kansliga tander?
  Vill garna fa lite vitare tander och bli av med kaffe flackarna men jag ar sa nojjig nar det galler tandprodukter, har hort sa mycket daligt om gor-det-sjalv blekningar. :/
  /Malin

  1. Hej Malin P!

   Jag skulle rekommendera Crest från USA, de har tandbleknings strips som är mer skonsamma än vanlig blekning. Men kruxet är att du måste be någon att köpa hem dem från USA åt dig. Jag skulle inte lita på Ebay, det finns nämligen fake crest!
   Lycka till!

   kram
   Tess

 7. Hej Tess!

  Jag brukade alltid kora pa Redken men har nu bytt till Shu uemura och deras ”Ulitmate Remedy masque”. Den ar verkligen helt fantastisk, mitt har var helt forstort innan jag borjade anvanda den o man marker verkligen skillnad pa endast ett par gangers anvandande! 🙂
  Stor kram!

 8. Josefine

  Jag använder Aussi. Stötte på märket när jag bodde i Kalifornien. Mitt blonda nordiska hår var helt förstört av all sol och klor från poolen men med Aussi så kändes det superfräscht igen! Märket finns i Sverige så det borde bönor finnas i London kan jag tycka

 9. Kerastase Ultime, den med oljor i. Alternativt den mörkrosa (chrome riche tror jag), den gröna på bilden är lite mer när håret mår bra och man vill ha hälsosam volym. Den ljusrosa samma sak, när håret mår bättre igen.