London – I Clapham Common med Olive

park 7

Clapham Common är världens bästa park att bo nära, den är enorm och det finns hur mycket hundar som helst för Olive att leka med.

Det är kul, för det bildas liksom små gäng –  de vithåriga tanterna med sina små lika vithåriga gamla hundar som struttar lite långsamt på stigarna. De jättestora hundarna som leker hårdhänt medan hussarna står och snackar sport. Franska bulldoggarna och mopsarna som tillhör de i 30årsåldern och gay-paren. Familljer med labradorvalpar och krulliga labradoodles som springer alldeles för långt bort och barnen jagar efter. Vi vill att Olive ska umgås med alla, så att hon lär sig. Men mest gillar hon de andra franska bulldoggarna, de lite mindre, fartfyllda hundarna som gillar att leka … och Elvis. Den största hunden i parken som även är den snällaste.

I söndags körde vi en riktig runda och Olive fick springa och leka av sig ordentligt. Hon somnade som en stock när vi kom hem.

Våren är här i London nu, vi har både strålande sol och utslagna körsbärsblommor. Nu saknas bara lite fler + grader i luften så har min favoritårstid i den här staden startat på riktigt.

Olive har förresten fått sin alldeles egna instagram, mest så att jag inte ska bombardera er med för mycket valpbilder här på bloggen och på min insta. Det är så lätt, för hon är ju sååå sööt. @OliveValentina_TheFrenchie heter hon.

park2

park 8

park 6

park 9

park 5

park1

park10park11

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. kan tänka mig att labradoodles springer långa vägar 😀 har själv en och det går inte att ha henne lös nära bilvägar så det är inhängda hundparker som gäller. som tur får hon alltid på somrarna bo ute på landet med mina föräldrar. finns det alls staket runt parkerna eller är det bara open space?

  2. Jag blir inte trött på bilderna av Olive, tvärtom tänker jag varje dag att nu ska jag kolla Tess blogg för att se ifall där finns nåt tecken av Olive 😉