London – Hawksmoor

hawksmoor 2

Jag tog Garth till en av våra favorit restauranger här i London – Hawksmoor. 

De har ett par restauranger i olika delar av London, så även om vi har varit där ett par gånger tidigare, så kan vi alltid gå till en ”ny” restaurang. Hawksmoor och Goodmans är lätt de två bästa köttrestaurangerna i London. Så för er som gillar en glas rött och en mör köttbit, så vet ni vart ni ska bege er.

Jag kan inte äta rött kött eller dricka alkohol för tillfället, så jag körde på äppeljuice med mynta till mina pilgrimsmusslor och rökta lax. Även om det i grunden är en köttrestaurang så var det otroligt gott det med. När de kom ut med en sticky toffee pudding med ett ljus i, så var matupplevelsen total.

Som vissa av er gissade så var det en resa till USA, eller rättare sagt till New York som var Garths stora present från mig. Han har aldrig varit där, så jag tycket att det var på tiden.

Under dagen har jag portionerat ut 30 stycken presenter som alla hade någon typ av amerikansk anknytning. Han fick, förutom det jag berättade om i morse (klick), en parfym från Calvin Klein, ett skärp, en baseball t-shirt, en ”amerikansk” drink på Hawksmoor och tillslut en guidebok till NYC. De 10 presenterna i mitten av dagen var alla ätbara, han fick hamburgare med pommes till lunch (jag och Olive kom och levererade), crispy creme munkar till hela kontoret, en chocolate chip cookie, kringlor, oreos, macadamia nötter etc. Det gjorde det en smula lättare att få ihop hela 30 paket!

Det var lika kul för mig att planera hans födelsedag som det var för honom att fylla år tror jag. På lördag har vi bokat in 25 pers på en av våra favorit-pubbar här i Clapham – The Stonhouse. De har grym mat och är hundvänliga, så Olive får följa med. Toppen!

hawksmoor 1

Hawksmoor 3Hawksmoor 4Hawksmoor 6

Hawksmoor 7

Hawksmoor 5

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Nu blir jag nyfiken, varför kan du inte äta rött kött och dricka alkohol?

  1. Jag gissar på att magen fortfarande är känslig efter gallstensproblemen 😉

  2. Hej Emma! Jag låg inne på sjukhus för gallsten, så jag måste vara försiktig med vad jag äter. Allting med syra (citrus bla), rött kött, kaffe, alkohol, mat med hög fetthalt och kryddor. Så jag lever mest på fisk och grönsaker nu. De sa i två månader och jag är snart halvvägs. Men jag saknar både kaffe och vin…
   Kram
   Tess

 2. Gud vilken fantastisk födelsedag och present han fick!!! Underbart!! New York är världens bästa stad (gifte mig där!). Trevlig helg!

 3. Fasiken vilken bra present! Ni kommer säkert ha det hur bra som helst 🙂 Förresten, skulle inte du kunna kolla upp ifall det går att fixa att ens namn, mail och webbadress är ifyllt redan istället för att en ska behöva fylla i själv varje gång. Det gör det lite jobbigare att kommentera..

 4. Ah, jag är så avundsjuk på Garth, vilken underbart present från en underbar fru. Har du planerat mer överraskningar på resan eller kan du skriva lite vad ni ska hitta på redan nu?

 5. Wow! Vad fint och romantiskt av dig att göra Garths födelsedag så fin och minnesvärd! Snacka om att han drog vinstlotten i frulotteriet 🙂 Trevlig helg! Kram

 6. You must take Garth to the Boathouse in CP
  http://www.thecentralparkboathouse.com/
  My dad proposed to my stepmum here last year – it’s so romantic!

  Hope you have a great weekend with your puppy!

 7. charlotte

  Vilken restaurang är bäst Hawksmoor och Goodmans? Ska ta dit min pappa i helgen :). Och har inte varit på någon men han älskar köttrestauranger. Behöver man boka bord innan tror du?

  1. Hej Charlotte!

   Jag skulle gå till den som har plats, de är fullbokade ganska långt innan. Gå online för att kolla och boka.
   kram
   Tess