Hemmet – Nya lyktor

lykta 1

Jag tjatar ofta om TKMaxx, men seriöst FYNDEN!

Dessa två lyktor för £19/styck är vårt senaste kap från favoritbutiken. De står för tillfället i sovrummet, men kommer i slutändan att hamna i trädgården. Vi måste bara skaffa en trädgård först.

Just nu har vi en sandig bit mark som ser ut som ett skrotupplag. Garth har intervjuat ”garden landscapers” i ett par veckor nu, så det är bara att bestämma vilket företag vi vill använda för att få till vår dröm-trädgård. Det ska bli underbart att ha en fin trädgård att sola, äta, grilla och ha vänner över i till sommaren.

lykta 2lykta 3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Nu är det superfint!
    Inläggs rubrikerna är i dröm font, så snyggt!
    Väldigt bra när man väljer typsnitt är att välja ett med ”fötter”. Jag som har dysleksi har otroligt svårt för att läsa utan fötterna och många andra har samma problem! Så ett önskemål från mig, och alla dyslektiker 🙂