Min skugga Olive

tess

Tess and olive

Mina dagar ser lite annorlunda ut för tillfället.

Jag måste planera att allting tar lite längre på grund av lillskrutten och det blir även mycket mer promenader och hon får all min uppmärksamhet. Jag får inte heller duscha själv, gå på toa ensam eller sitta på soffan utan små snarkningar i örat. För att hon inte ska bli en allt för klängig hund så har hon minst en timma ”ensamtid” i sin hage med alla sina leksaker per dag. Det är viktigt att hon blir bekväm med att vara själv, även om jag helst vill gulla med henne hela tiden.

Kan man klappa sin valp skallig? Om det går så är jag nog i riskzonen…

I morgon har jag mitt första jobb sedan jag fick henne, som tur är det bara ett par timmar, så hon klarar att vara själv. Däremot ska jag få någon att titta till henne halvvägs så att hon får lite sällskap och inte blir allt för ledsen. Det skär lite i matte-hjärtat att lämna henne….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Vad fin du är i håret! Och vad roligt med ett nytt tillskott i familjen, hon verkar så himla mysig 🙂

  2. Ha ingen ångest, det e viktigt att valpar från 12 veckor uppåt lär sig att vara ensamma, lär man dem det först i senare ålder blir det betydligt svårare. Och era dofter, kläder och möbler finns ju hemma så det känns tryggt oberoende. Snabbt efter att man gått hemifrån kommer de ändå att somna sött 🙂