Rosie for Authograph

bh1BH2b BH3

Jag måste slå ett slag för ett lite otippat märke när det kommer till underkläder – Marks & Spencer!

Visst, det mesta är tant-style i butikerna, men om ni letar er fram till modellen Rosie Huntington-Whiteleys linje för dem så hittar ni en guldgruva. Det rosa settet som jag bär över är designat av henne och är såååå fint och bekvämt.

”Rosie for Authograph” heter linjen och jag är på jakt efter samma BH fast i ljusgrått, kolla in nästa gång ni befinner i London eller nära en M&S butik, ni kommer antagligen att bli förvånade.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Faktum är att jag älskar M&S undekläder. För någon som har lite större byst så är Sverige totalt värdelöst land att hitta underkläder i. Behöver man ha något större än C så går de vanliga H&M/Lindex/Twilfit bort till 80% då deras vanliga serier endast går upp till C och utbudet sedan är rätt magert. Men på M&S har jag alltid kunnat hitta mina storlekar i vanliga fina och klassiska underkläder. Faktum är att England över lag har bättre utbud men jag gillar verkligen M&S 🙂 Sen precis som du säger, så har de ibland fina och extra designade kollektioner, ofta görs även de i bra storlekar 🙂 Kram