Bröllopet – Bridesmaids & Groomsmen

38

Äntligen har lite bilder börjat trilla in från vår fotograf och hittills är det här utan tvekan min favoritbild.

Vi hade problem med vädret under dagen, men som tur är höll regnet upp precis när vi skulle ta bilderna. Tyvärr föll himlen ner över oss några sekunder efter den här bilden var tagen, så det är verkligen en ”ett klick” bild. Och vilken bra bild det blev!

Från vänster – Marina – min yngsta syster, Chris – en av Garths bästisar, Isabelle – Min näst yngsta syster, Shane – en annan av Garths bästisar, Steffi – min äldsta yngsta syster, Jag & Garth, Gia – en av mina bästisar och mamma till mitt gudbarn Celeste, Alex – en tredje av Garths bästisar, Josefina- en annan av mina bästisar, Andy – en fjärde av Garths bästisar och sist men inte minst Nickis – Min näst äldsta yngre syster. Hängde ni med?

Jag funderar på att förstora upp den och printa på canvas.

 Foto – Howling Moon

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Alltså den bilden! Helt underbart fin!!

 2. Vilken underbar bild:)

 3. Jaaa, verkligen så fin bild! Den skulle nog passa jättebra i ert hem, dessutom så är det ju både på er och på några av era närmaste så det är ju helt perfekt!

 4. Så himla fin! Är ni 5 systrar? 🙂

  1. Hej Sandra!
   Precis vi är 5! Så 4 bröllop till i framtiden! <3
   Kram
   Tess