Bröllopet – Min bukett

31

Jag ville inte ha en allt för perfekt och städad bukett, utan kände att en mer rufsig variant skulle passa bättre.

Så det fick bli samma blommor som vi hade som dekoration – rosa och vita rosor, brudslöja och eucalyptus. Det marinblå bandet gjorde att jag knöt ihop med mina tärnor som alla var i ljust marinblå klänningar.

Jag är sååå nöjd med min bukett, jag önskar att jag kunde ha en hemma för jämnan.

Bild – vår duktiga bröllopsfotograf Henriette/Howling Moon  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Jag har för mig att du inte hade tänkt dig den dör typen av klänning men att du föll för den ändå. Kan du inte göra ett inlägg om det? Nu när bröllopet redan varit och du kan visa upp din klänning i detalj 🙂

 2. Efter alla dina inlägg innan bröllopet hade jag faktiskt förväntat mig något annat. Missförstå mig inte, det var väldig fint (av det du visat i bloggen) bilden din pappa tog just efter är otroligt rörande, men du har pratat så mycket om det stilrena, perfekta typsnittet och traditionella i valet av inbjudningar, kläder, etc. att jag trodde det skulle vara mer klassisk stil. Spretig bukett, bohemisk klänning, silverskor, Garth i blå kostym och rosa skjorta etc. det är liksom tvärtemot den bilden du målat upp. Eller kanske det bara var i mitt huvud!

  Och sen undrar jag om du inte kan visa fler bilder på dukningen? Gillade iden med tändsticksasken!

  1. Hej Emma!

   Ja, det var ju precis det som var det kluriga med vårt bröllop – hur gör vi det både svenskt och afrikanskt? Det blev en balansgång, men jag tycker att vi lyckades väldigt bra. Jag kände även att ju närmare i tiden bröllopet kom desto mer romantiska och personliga små toucher kastade vi in. Lite midsommarkänsla blandat med det klassiska och vilda Zimbabwe, glittriga skor eftersom det var nyår, Garths kostym i marinblått som var en av våra färger (navy, ivory och pale pink), en romantisk klänning med mycket spets. Jag är faktiskt otroligt nöjd med hur allting kom tillsammans.
   Jag ska visa lite mer dukning så fort jag har fått de ”riktiga” bilderna från vår fotograf.
   kram
   Tess