Beauty – Solcreme

sunscreen-1

Jag köpte en ny solcreme på flygplatsen på väg till Zimbabwe, det blev Biotherms ”Creéme solaire” i spf 50.

Solen i Afrika är extremt stark, till och med Graham som har rest runt i världen i 8 månader och precis har varit i Australien i flera veckor brände sig direkt. Så det är extremt viktigt att ha en hög solskyddsfaktor i länder som Zimbabwe och Sydafrika.

Jag får tyvärr lätt dålig hud av solcreme och speciellt den här gången var det extra viktigt att jag valde en som min hud tyckte om. Jag använde Biotherm under mina tonårsår och det var det enda märket som inte gav mig acneutbrott, så därför valde jag deras solcreme innan bröllopet. Det är lite läskigt att testa något nytt så nära inpå sin stora dag, så jag var lite nervös.

Men jag måste säga att det här är den bästa solcremen för ansiktet som jag någonsin har haft! Den glider på bra, blir inte vit, luktar gott, skyddar som den ska, ger en fin lyster, funkar bra under smink och inte en enda pormask fick jag. Den får 5 stjärnor av 5 möjliga för mig.

Så ni som undrar och behöver en bra solcreme med hög faktor – spring och köp!

Även Biss och Marina hade köpt samma så vi växlade ihop våra under hela semestern och jag har lyckats komma hem med båda, jag tar med er nästa gång jag kommer till Sverige tjejer!

Fler av mina favoritprodukter kan ni hitta här;

Mjukgörande ansiktsmasker 

Serum

Ansiktstvättar 

Exfolierande masker 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

  1. Åh, bra med tips! Jag åker till Mauritius på fredag. Stort grattis till giftermålet Tess! 🙂

  2. Tack för tipset