I mina öron

Det känns lite fel att det här är en av mina mest spelade låtar på Spotify just nu, men den är så himla girlpower och trots att jag förr inte riktigt fattade grejen med Cheryl, så har jag faktiskt ändrat uppfattning sedan hon har varit domare i X-factor. Det är mycket go och attityd i henne och jag tycker att hon är en bra förebild. Sen är hennes dialekt ganska gullig med… anar jag en girlcrush?

Det är tydligt att hon baserar sin musik på sitt liv. Sången under är efter hennes man var otrogen och hon tog honom tillbaka. Den nya sången är när hon har lämnat honom och har gift om sig. Jag gillar det med musiker som Cheryl och Taylor Swift, deras liv blir som en röd tråd i musiken.

Ja, jag har musiksmak som en 14 årig tjej för tillfället…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Skillnaden mellan Taylor och Cheryl är ju att Taylor faktiskt kan sjunga.

  1. Hej Nera!

   Jag håller med, men sen googlade jag Cheryls första audition för girls aloud och den var faktiskt riktigt bra!
   kram
   Tess

 2. Haha jag är 27 och gillar också Taylor och Cheryl! Skönt om det är enda sättet som man fortfarande är 14 på 🙂