Wanties – Ny plånbok


wallet new

Jag fick ett email från Lydia som hade råkat ut för en klåfingrig tjuv i Köpenhamn och nu behöver en ny plånbok.

Usch, tjuvar, så fräcka!

Här över hittar ni några av mina favoriter i blandade prisklasser, 93 kr – 2 861 kr. Nummer 7, som kommer från Sophie Humle och är dyrast av dessa åtta är min favorit. Enkel och stilren, men bra kvalitet och förhoppningsvis får vi behålla den i många år. Men med det sagt så är den lilla blå från Asos (som är allra billigast) inte illa den heller.

Vilken gillar ni bäst?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

 1. Hej Tess! Förlåt att detta inte har med inlägget att göra… Men. Jag köpte hem fotmasken du tipsade om för ett tag sedan. Hade på den efter en dusch, låg i sängen i två timmar då jag hade för mig att du skrev att man inte skulle gå omkring så mycket… Av, spola av fossingarna och har sedan dess väntat med spänning på att något ska hända. Hade på den i söndags, nu är det torsdag och fortfarande så har inget hänt.

  Hur lång tid tog det för dig innan något började hända för dig? Vad tycker du jag ska göra? Jag köpte två förpackningar – ska jag köra en till och hoppas att det funkar bättre?

  Kram!

  1. Hej Nicole!

   Jag skulle vänta lite till… det tog mycket längre än vad jag trodde att det skulle göra innan mina fötter började flagna ordentligt.

   Kram

   Tess

 2. Något jag gillar skarpt är att du inte lägger falsk glans på vardagen som många andra bloggare. Ibland är du för detaljerad med dina crossfit pass men ingen bloggare är perfekt 😉 Du berättar verkligen hur du får slita, spara pengar och planera allt med renoveringen och bröllop. Det är bra att se att man faktiskt får jobba för det man vill ha. Och nu är din lägenhet superfin och du ska gifta dig på en exotisk plats efter allt jobb. Det är inspirerande att se någon slita för något och sen lyckas.. det motiverar mig att ta tag i saker också 🙂